Fish Market

HOE BEWAAR

JE VERSE VIS?

Bij het kopen van verse vis is het belangrijk de koelketen zo min mogelijk te onderbreken. Doe de gekochte vis daarom direct in een koelbox met koel elementen. Eenmaal thuis aangekomen, doe je de vis in de koelkast tot het moment van eten. Het beste kun je de vis dezelfde dag nog eten. Lukt dit niet, dan kun je het prima twee dagen later eten. Bewaar verse vis echter niet langer dan twee dagen in de koelkast. Uw geleverde vis is vacuum verpakt en wil je de vis langer dan twee dagen na aankoop eten? Doe deze dan direct na binnenkomst in de diepvries. Magere vissoorten zijn tot wel zes maanden houdbaar in de viezer(!) en vette vissoorten en gerookte vis drie maanden.

Bewaar vis altijd in de koelkast bij een temperatuur van 0-2℃ .Bewaar rauwe en bereide producten in de koelkast gescheiden van elkaar. Dep de vis goed droog voor bereiding.

ONTDOOIEN?

Bewaar diepgevroren vis tot gebruik in de vriezer. Wanneer de vis in de oven of magnetron wordt bereid, hoeft de vis niet te worden ontdooid. De bereidingstijd is echter wel iets langer dan bij de verse vis. Als de vis wordt gebakken, dan moet het vooraf worden ontdooid. Leg de bevroren vis in de koelkast of houd de vis onder koud stromend water.

HEERLIJKE VISRECEPTEN

Wij hebben een paar mooie websites bij elkaar verzameld, waar u heerlijke visrecepten kunt vinden. Doe inspiratie op, of snuffel gerust rond!

 

Viskoop.

Copyright © 2020 Viskoop. All Rights Reserved. 

Website gemaakt door Nomads Green Agency

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Visspeciaalzaak Viskoop

IBAN: NL07RABO0109399536

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, en blijf op de hoogte van acties en give-aways! Ontvang 5% korting,

ONZE KLANTEN BEOORDELEN ONS
GEMIDDELD MET EEN 9,2