Bezorging & Betaling.

BEZORGEN

Bestellen kan van maandag tot zondag op onze website. Binnen de regio garanderen wij voor 23:59 uur besteld, de volgende dag bij u in huis. Landelijk kan u bestellen van maandag tot en met donderdag en wordt het binnen 48 uur geleverd. Als u in het weekend besteld, hou er dan rekening mee dat de levering langer kan duren. Bijvoorbeeld, wanneer u een bestelling plaatst op vrijdag kan uw bestelling dinsdag geleverd worden. Daarnaast, krijgt u een bericht van ons wanneer de bestelling onderweg is​.

Visschotels bezorging alleen lokaal regio IJmond , Velsen , Beverwijk , Heemskerk, Uitgeest , Akersloot 
Haarlem , Bloemendaal, Overveen , Bentveld , Aerdenhout, Zandvoort , Heemstede , Zwanenburg Amsterdam .

Wij bezorgen onze verse vishandel producten zowel regionaal als landelijk. Mocht u vragen of twijfels hebben over de bezorging, neem dan contact met ons op.

Nieuw Duurzame Avondbezorging Spartelverse Vis door Hurby voor regio Haarlem. Bezorgd door elektrische Hurby's. Voor 14:00 besteld is dezelfde avond nog bij jouw thuis geleverd! Selecteer de optie bij het afrekenen.

BEZORKOSTEN

Binnen de regio kosten 6,95 door eigen koeltransport. Landelijk kosten 12,50 door extern koeltransport.

VERPAKKEN

We vacumeren al onze verse vis. Je ontvangt je vis dus lek- en geurvrij en deze is dan ook prima te bewaren in je koelkast. Wil je de vis pas later gaan gebruiken dan kun je het in deze verpakking direct na ontvangst in je vriezer plaatsen. Kijk hier voor meer informatie over het bewaren en invriezen. Al je bestelde producten worden goed en hygiënisch verpakt voor het transport.

BETALING

Online betalen gaat veilig en snel via IDeal, Creditcard, of PayPal.

RETOURBELEID

Wegens hygiënische redenen en voedselveiligheid kunnen wij geen retourneren aannemen. Hopende op uw begrip. U mag natuurlijk altijd contact met ons opnemen en zullen wij samen tot een passende oplossing komen.

CORONAMAATREGELEN

Jouw gezondheid en die van onze medewerkers zijn voor ons heel belangrijk. Daarom volgen wij vanzelfsprekend de richtlijnen van het RIVM en het kabinet. Bij levering zal de chauffeur de bestelling voor de deur plaatsen, aanbellen en dan minimaal 1,5 meter afstand nemen.

VRAGEN OF SUGGESTIES?

Indien je vragen hebt over het assortiment of suggesties hebt, dan kun je ons natuurlijk altijd bereiken op+31 (0) 255 – 51 27 96. Je kunt ons natuurlijk ook altijd mailen via klantenservice@viskoop.nl. Toch graag de vis eerst even zien in onze visspeciaalzaak? Kom gezellig langs op de Halkade 27. Onze visspecialisten helpen u graag verder en wij dragen graag onze kennis & tips naar u over.