top of page

Viskoop - Ons verhaal


Welkom bij Viskoop!


Wij zijn dé online viswinkel van NL die zich richt op het leveren van de beste kwaliteit vis aan onze klanten.


Bij Viskoop zijn we gepassioneerd over het leveren van de beste kwaliteit vis aan onze klanten.


We zijn er trots op dat we onze vis ambachtelijk en vakkundig bewerken, zodat deze in optimale conditie bij u thuis wordt bezorgd.


We begrijpen dat onze klanten de voorkeur geven aan verse vis van hoge kwaliteit en daarom werken we nauw samen met de visafslag om de meest verse vis te selecteren en te kopen. Onze vis wordt vervolgens ambachtelijk bewerkt en vacuüm verpakt om de versheid te behouden.


En het beste van alles is dat onze vis binnen 24 uur regionaal bij u thuis wordt bezorgd, zodat u kunt genieten van de beste smaak en kwaliteit. Voor klanten buiten de regio bieden we landelijke bezorging in overleg, afhankelijk van beschikbaar koeltransport.


Wij bieden een breed scala aan visproducten, waaronder zalm, tonijn, kabeljauw, forel, schol, garnalen en nog veel meer. Al uw viswensen kunt u gemakkelijk vanuit uw eigen huis bestellen. Of u nu op zoek bent naar een specifiek soort vis of gewoon wilt genieten van de beste seizoensgebonden vangsten, Viskoop heeft alles wat u nodig heeft.


Daarnaast, hechten we veel waarde aan onze klantenservice. We willen dat onze klanten tevreden zijn met onze producten en diensten en we doen er alles aan om ervoor te zorgen dat dit het geval is. We streven naar snelle en efficiënte levering van onze producten en we bieden altijd de best mogelijke prijzen.


We willen dat onze klanten weten dat we hun vertrouwen waard zijn en we zijn trots op ons vermogen om de beste visproducten en -diensten te leveren. Bij Viskoop ben je altijd verzekerd van de beste vis en de beste service. Bedankt dat je voor ons hebt gekozen!


39 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Komentarai


bottom of page