top of page
fisky logo.png

Gezonde en duurzame voeding voor kat en hond.

Fisky Petfood premium honden- en kattenvoer bestaat uit pure Visbestanddelen boordevol gezonde vitamines en mineralen die een uitstekende werking hebben op de gezondheid van uw hond en kat. Vis bestellen voor uw huisdier kan gemakkelijk!

100% PURE VIS

Fisky Pure Fish Petfood bestaat uit pure vis in combinatie met lokale Nederlandse producten

GEEN TOEVOEGINGEN

Onze producten zijn volledig graan en gluten vrij en bevatten geen toegevoegde suikers, kunstmatige geur-, kleur-, smaakstoffen en conserveringsmiddelen

GEZOND EN LEKKER

Vis is een fantastisch gezond en puur product dat licht verteerbaar is en een hoge dosis Omega 3 bevat, gezond & lekker dus!

FISKY PRODUCTEN

Fisky
Dog & Cat Pals

De herkomst en het productieproces van de ingrediënten in de dierenvoeding zijn achterhaalbaar, Weet wat je dier eet. Wij streven ernaar om verspilling van vis tegen te gaan en juist deze prachtige grondstof op een circulaire manier te benutten door er een uitstekende kwaliteit dierenvoeding van te produceren.

- Fisky

Waarom kiezen voor vis?

Vis is een puur en gezond product en valt uitstekend in de smaak bij hond en kat. Daarnaast levert vis ook nog eens een bijdragen aan een vitaler leven van uw lieftallige huisdier.

Huidconditie – De Omega 3 in visoliën ondersteunen het herstel van eendroge en geïrriteerde huid.

Vachtconditie – De Omega 3 in visoliën hebben een positieve werking op de vacht van uw hond en kat.

Soepelheid van gewrichten – Omega 3 heeft een ontstekingsremmendeffect en kunnen de pijnlijke en vermoeide gewrichten van uw hond en katversoepelen.

Vertering en darmgezondheid – Viseiwitten zijn makkelijk te verteren enverminderen de groei van ongewenste darmbacteriën van uw hond en kat. Door de makkelijke verteerbaarheid van vis zijn de producten ideaal voorhonden en katten met een langzaam spijsverteringssysteem en voor degevoelige maag.

Hersen- en oogontwikkeling – Het mineraalbalans en de Omega 3 in vis zijnbelangrijke factoren in de ontwikkeling van de hersenen en oog capaciteit vanuw hond en kat.

De heerlijke smaak van vis – Vis heeft een sterke smaak en geur waarhonden en katten dol op zijn, hierdoor zijn er geen ongezondesmaakversterkers nodig wat je tegenwoordig vaak als toevoeging tegen komtin de dierenvoeding. Fisky maakt alleen gebruik van verse vis en is daaromeen pure en gezonde keuze voor uw hond en kat.

bottom of page